Cégtörténet

A BENEI és Társa Kft egy cukrász dinasztiára épülő vállalkozás, amelynek alapjait a Benei nagyszülők és szülők korábbi cukrászata jelentette. Az 1900-as évek elejétől kezdődően a család színvonalas cukrászdát üzemeltetett Berettyóújfaluban. Az idő múlásával azonban a cég komoly fejlődésen ment keresztül, és ezzel egyidejűleg előbb Debrecenbe, majd Budakeszi került át a székhely. Itt dolgoztak családtagként később, a jelenlegi cég tulajdonosai és vezetői Benei László és felesége Benei Lászlóné is.

GYÁRTÁS

Videóinkat megtekinthetik a Gyártás menüpontban, valamint további érdekességeket tudhatnak meg a gyártásról, mint például, hogy napi 23 tonna termék kerül legyártásra, amelyből 15 tonna nápolyi, 7-8 tonna sütemény. A minőség pedig 30 éve töretlen a Benei életében.

Hírek

Friss híreinket, interjúinkat megtekinthetik a Sajtó menüpontban. Például olvashatnak miniportrét olyan magyar kkv tulajdosokról, akik sikerre vittek egy uniós projektet, a nápolyi készítésről vagy éppen arról, hogy a Benei és Társa Kft. egy régi cukrászfamília tudását és szakmai tapasztalatát viszi tovább az ország legismertebb áruházláncaiban is elérhető ostyáiban, süteményeiben.